Vols formar part de espais 3F?

Selecciona entre les següents opcions de contacte

Vull donar a conéixer el meu negoci:

Si vols que el teu xicotet comerç aparega en el mapa d’espais 3F emplena aquest breu formulari. Aquesta opció no comporta cap cost per a tu, però si vols una opció per a vendre més i tindre més visibilitat selecciona l’opció PREMIUM

FORMULARI DE CONTACTE COMERÇ BÀSIC

Vull donar a conéixer el meu negoci

Si vols que el teu xicotet comerç aparega en el mapa d'espais 3F emplena aquest breu formulari. Aquesta opció no comporta cap cost per a tu.
Vull vendre més:

Si vols que a més del teu comerç i de la seua ubicació apareguen dades de contacte, el marcador destacat de espais 3F, una foto del teu comerç, un enllaç al teu Facebook i/o web, adhesiu de Comerç 3F en el teu negoci i tindre la possibilitat de promocionar/oferir algun producte concret emplena aquest formulari.

FORMULARI CONTACTE COMERÇ PREMIUM

Vull vendre més.

Si vols que a més del teu comerç i la seua ubicació apareguen dades de contacte, el marcador destacat de espais 3F, una foto del teu comerç, un enllaç al teu Facebook i/o web, adhesiu de Comerç 3F en el teu negoci i tindre la possibilitat de promocionar/oferir algun producte concret emplena aquest formulari.

Amb la presentació d'aquest formulari passes a ser soci de Comerç 3F. Amb això, a més d'aparéixer destacat en el mapa d'espais 3F, participaràs en les promocions (vídeos, facebook, etc.) que es facen de Comerç 3F a nivell de barri. El cost és de 30 € anuals i inclou també la inscripció en l'Associació Veïnal i Cultural Tres Forques.

Forma de pagament, selecciona una opció


Video promocional


Vull que es conega la meua activitat:

Emplena el formulari d’associació per a aparéixer en el mapa d’espais 3F. Si la teua associació ja apareix en el mapa d’espais 3F, simplement comprova que les teues dades estan correctes i si no fóra així emplena el formulari i les modificarem.

FORMULARI DE CONTACTE ASSOCIACIÓ


Vull tindre més associats/des:

Promociona les teues activitats a través de l’agenda de barri. Pots veure els esdeveniments que organitzen altres associacions. Pots també afegir els teus propis esdeveniments per a donar-los a conéixer.

FORMULARI CONTACTE ASSOCIACIÓ AGENDA

Afegir un esdeveniment en la nostra Agenda 3F

Vull millorar el meu barri

Vull conéixer promocions comercials

Vull intercanviar béns i serveis