Presenta’ns el teu propi projecte o proposta i dis-nos com et podem ajudar.

EXPLICA'NS EL TEU PROJECTE ACÍ


En què consisteix el teu projecte o proposta?


Com et podem ajudar?

Coneix altres projectes que s’han presentat per si vols col·laborar.

COL·LABORA ACÍ EN PROJECTES

Projectes espais 3F


Vols conéixer algun dels projectes en els quals treballa 3F?

histories3f

Històries 3F

Un projecte conjunt de la majoria de les associacions i entitats dels barris de Tres Forques i Vara de Quart que ha acomplit l’objectiu de crear un arxiu comunitari documental (audiovisual, imatges, documents escrits,…) dels dos barris citats (3F) i que estarà disponible pa seus habitants.

Aquest projecte ha estat premiat per l’Ajuntament de València com el millor projecte d’innovació social de la ciutat en Participació de l’any 2019.

Vos deixem la memòria del projecte i poc a poc anirem pujant a aquesta web totes les fotos i documentació històrica que es va arreplegar per a que quede a la vostra disposició. El projecte segueix obert i podeu enviar les vostres fotos a histories3f@gmail.com per a que el arxiu continuï creixent.

Sostenibilitat 3F

Un projecte conjunt de l’Associació Veïnal i Cultural Tres Forques, amb les AMPA del CEIP Ciudad de Bolonia i Escoleta Infantil SOLC, l’Associació de Comerciants del Mercat de Castilla i més de 20 comerços sostenibles (Facebook Muestra Sostenible 3Forques) que mostra en la pràctica com podem fer les coses de una manera més sostenible, respectant més el nostre únic planeta i que ho podem fer canviant els nostres hàbits individuals.

Aquest projecte ha sigut premiat en 2020 per la Fundació Horta Sud en la seua convocatòria de Projectes Interassociatius.

Vos deixem la memòria del projecte i vos animem a que treballeu les vostres pròpies accions en pro de la sostenibilitat. Si voleu podeu utilitzar l’etiqueta o “hashtag” #sostenibilitat3F i mencionar el nostre facebook @espais3F@Associació Cultural i Veïnal Tres Forques per a donar més visibilitat a la vostra idea.

Altres projectes

Colecamins

Colecamins

És un col·lectiu que treballa projectes de camins escolars coordinat des de cinc AMPAs de la zona: Ciutat de Bolonya, Sector Aeri, 8 de març, Humanista Mariner i La Puríssima, en el qual col·labora des del seu inici l’Associació Veïnal i Cultural Tres Forques. Té com a objectiu el foment de la mobilitat sostenible en els entorns escolars i l’augment de l’autonomia dels més xiquets. Pots conéixer les seues iniciatives i accions en el seu facebook @Colecamins.

El projecte ha estat premiat per la Generalitat Valenciana com a millor projecte de Mobilitat Escolar i ha participat com a convidat a la Fira Internacional de la Mobilitat Walk 21 en l’edició que es va celebrar en Hong Kong. A més ha estat presentat en multitud de barris i localitats al llarg de la Comunitat Valenciana.

La iniciativa continua oberta i desenvolupant-se en nous barris i localitats. Per a més informació colecamins@gmail.com

vlc-logo

València per l'Aire

La plataforma social València Per l’Aire som una iniciativa organitzada de ciutadania col·lectiva, autònoma i plural, formada per AMPAs, associacions de veïns, ecologistes, associacions de salut preventiva i tècnics d’urbanisme, mobilitat, medi ambient i medicina que treballa per la millora de la qualitat de l’aire a la ciutat de València. L’Associació Veïnal i Cultural Tres Forques és membre originari de la plataforma i participa activament en ella.

Per a més informació www.valenciaperlaire.org